Kontakta oss
Johan Sjöstrand

Johan Sjöstrand

Projektledare och Grundare

Jag har varit aktiv jolleseglare från cirka 14 års ålder, jag har framförallt seglat E-jolle och Laser standard under mina år på Seglingsgymnasiet i Ängelholm. Efter studenten övergick jag istället till att segla matchrace i cirka två säsonger med mina kompisar från gymnasiet.

De senaste åren har jag istället slutat med segling på tävlingsnivå och övergått till att vara domare och tränare på allt från lokal till nationell nivå. Största tävlingarna jag varit domare på är EM i Starbåt och EM i Drake.

Under 2015 startade jag tillsammans med Johnny upp premiärsäsongen av Tour de Småland, något som vi själva var väldigt nöjda med och satsar vidare på för framtiden! Min vision är att vi om något år ska kunna starta upp liknande tourer i fler distrikt och kunna kora en mästare av Tour de Sverige!

Johnny Billström

Johnny Billström

Projektledare och Grundare

Jag kommer från Skåne och har i hela mitt liv sysslat med segling, både i jolle och kölbåt. Just nu seglar jag OK jolle med målet att bli bäst i Sverige inom några år.

Jag är bosatt i Torsås, strax söder om Kalmar, men är medlem och seglar för Segelsällskapet Vikingarna i Kalmar, där jag även är styrelseledamot.

Jag har i många år arbetat inom båttillbehörsbranschen och är nu anställd på Baltic Skeppsfournering sedan några år tillbaka.

Kontakta oss